Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul nostru implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Ne asumam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

COMUNICARILE ELECTRONICE, TELEFONICE

Prin accesarea site-ului, vizitarea, folosirea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte prelucrarea datelor cofidential in conformitate cu normele si legile in vigoare.

RETURNAREA PRODUSELOR -CONDITII DE RETURNARE

Conform Ordonantei Guvernului nr.130/2000, clientii nostrii pot returna produsele cumparate,in ambalajul original,fara semne de uzura sau murdarie,in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest lucru in prealabil, in scris, pe adresa de email din pagina de contact , specificand numele intreg, adresa ,numarul comenzii , si codul produsului pe care urmeaza sa-l returnati. Nu se iau in considerare solicitarile de retur telefonice sau sisteme messenger.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.Dupa receptionarea produsului returnat si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare( absenta de pete, mirosuri, alte semne de uzura..),firma noastra va va returna contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului returnat.Nu expediati produsul returnat cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici o notificare. Orice returnare de produs care nu respecta aceste conditii va fi refuzat.

RETURNAREA PRODUSELOR - RETURNARE PRODUSE DEFECTE

Daca in primele 24 de ore de la primirea produsului comandat, constatati ca acesta prezinta un defect de fabricatie, puteti solicita returnarea produsului, in acest termen,in vederea inlocuirii cu un produs nou. In acest caz , cheltuielile de transport vor fi suportate de firma noastra. Notificarile facute dupa depasirea termenului de 24 de ore de la primirea coletului, fac obiectul conditiilor generale de garantie.

PROTECTIA DATELOR CU UN CARACTER PERSONAL

Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor. Va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Produs adăugat la favorite